Place To Be Haaga
Miten kuvailisinkaan ensimmäistä opiskeluvuottani Haaga-Heliassa,
ainakin se on ollut monipuolinen, tapahtumarikas, hauska ja välillä vaativakin.
Opiskelu ammattikorkeakoulussa on suurimmaksi osaksi vastannut odotuksiani,
mutta myös yllättänyt kerta toisensa jälkeen, suurimmaksi osaksi erittäin
positiivisesti. Jo nyt useat kurssit ovat valmistelleet minua toimimaan
vaativalla ja eloisalla ravintola-alalla. Olen oppinut paljon alan
toimintaympäristöistä, saanut kokemusta keittiössä toimimisesta, oppinut
projektin hallintaa, parantanut kirjallista ulosantiani ja jopa saanut
pintaraapauksen gastronomian ranskaan ja ruotsiin. Ruokatuotannon johtamisen
linjalla oppiminen tapahtuu Place to Be Haaga -oppimiskonseptilla, jossa
opiskelijat pääsevät työskentelemään alan ammattilaisten ja esikuvien kanssa. Olenkin
saanut olla mukana jo useammassa mielenkiintoisessa jutussa mm. Kespron
messuilla ja Dietan järjestämässä Gelato academy -koulutuksessa, jossa pääsimme
valmistamaan vegaanisia jäätelöitä.
Tämän blogin kirjoittamisen aikana pyrin oppimaan paljon
uutta ja syventämään osaamistani ruokamatkailusta Suomessa. Tavoitteenani on
ymmärtää, miten saadaan suomalainen ruoka ja juoma tärkeäksi ja
elämykselliseksi osaksi matkailua. Tulen pohtimaan myös ruokamatkailun sekä
ruokapalveluiden kehittämistä Tuusulanjärven pyöräilyreitin varrelle. Määränpäänäni
on osata suunnitella ja tuottaa tarinoita hyödyntäviä ruokaelämyksiä
kansainvälisille ja kotimaisille asiakkaille erilaisiin tapahtumiin,
kokouksiin, ohjelmapalveluihin ja matkakohteisiin. Pääsenkin yhdistämään kurssin sisällössä
kaksi minulle rakasta asiaa, ruoan sekä matkailun!
Kommentit
Lähetä kommentti