Place To Be Haaga




Miten kuvailisinkaan ensimmäistä opiskeluvuottani Haaga-Heliassa, ainakin se on ollut monipuolinen, tapahtumarikas, hauska ja välillä vaativakin. Opiskelu ammattikorkeakoulussa on suurimmaksi osaksi vastannut odotuksiani, mutta myös yllättänyt kerta toisensa jälkeen, suurimmaksi osaksi erittäin positiivisesti. Jo nyt useat kurssit ovat valmistelleet minua toimimaan vaativalla ja eloisalla ravintola-alalla. Olen oppinut paljon alan toimintaympäristöistä, saanut kokemusta keittiössä toimimisesta, oppinut projektin hallintaa, parantanut kirjallista ulosantiani ja jopa saanut pintaraapauksen gastronomian ranskaan ja ruotsiin. Ruokatuotannon johtamisen linjalla oppiminen tapahtuu Place to Be Haaga -oppimiskonseptilla, jossa opiskelijat pääsevät työskentelemään alan ammattilaisten ja esikuvien kanssa. Olenkin saanut olla mukana jo useammassa mielenkiintoisessa jutussa mm. Kespron messuilla ja Dietan järjestämässä Gelato academy -koulutuksessa, jossa pääsimme valmistamaan vegaanisia jäätelöitä. 

Tämän blogin kirjoittamisen aikana pyrin oppimaan paljon uutta ja syventämään osaamistani ruokamatkailusta Suomessa. Tavoitteenani on ymmärtää, miten saadaan suomalainen ruoka ja juoma tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi matkailua. Tulen pohtimaan myös ruokamatkailun sekä ruokapalveluiden kehittämistä Tuusulanjärven pyöräilyreitin varrelle. Määränpäänäni on osata suunnitella ja tuottaa tarinoita hyödyntäviä ruokaelämyksiä kansainvälisille ja kotimaisille asiakkaille erilaisiin tapahtumiin, kokouksiin, ohjelmapalveluihin ja matkakohteisiin.  Pääsenkin yhdistämään kurssin sisällössä kaksi minulle rakasta asiaa, ruoan sekä matkailun!

Kommentit

Suositut tekstit